Plattegronden 2D en 3D

Met een professionele plattegrond krijgt u beter inzicht en beeld van de indeling van uw woning.

Bij de verkoop of verhuur van uw woning kan de plattegrond van grote meerwaarde zijn. Zo kan BuroWoon voor u de plattegrond in de advertentie verwerken. Potentiële huurders/kopers krijgen zo een beter inzicht in de ruimte, indeling en mogelijk meubilering van de woning. Wordt uw woning momenteel nog verbouwd, dan kunt u met een virtuele indeling en afwerking de woning alvast presenteren. Dit vergroot zeker de kans op snelle verhuur/verkoop van uw woning!

INMETEN EN MEETRAPPORTAGE VOLGENS NEN 2580

De NEN 2580 is de Nederlandse norm voor ruimtelijke data. De norm wordt gebruikt bij het bepalen van oppervlakten en de inhoud van woonobjecten.

Inmeten volgens NEN 2580 levert u belangrijke zekerheden op. U krijgt een exact en betrouwbaar inzicht in het werkelijke aantal vierkante meters. Daardoor beschikt u over de juiste, goedgekeurde uitgangspunten voor het bepalen van de huurprijs, de servicekosten of bijvoorbeeld de toewijzing van gedeelde ruimtes. Ook bij het opstellen van een taxatierapport is deze norm een onmisbare toegevoegde waarde.

Uw BuroWoon expert weet alles van de NEN 2580 norm en praat u met plezier bij. Hij kan uw object ter plekke op deskundige wijze voor u inmeten. Dat gebeurt uiteraard nauwkeurig volgens het voorgeschreven NEN 2580 protocol.

De resultaten van het inmeetproces worden nauwkeurig gecontroleerd. Vervolgens leggen we ze vast in een helder geordende meetrapportage. Een waardevol document, waarin u alle oppervlaktematen en inhouden van uw object gemakkelijk terug kunt vinden.


Plattegronden 2D en 3D Plattegronden 2D en 3D
© 2024 BuroWoon • Privacy Statement